2013 a hegesztőszemüvegek és munkavédelmi szemüvegek éve lesz. Legalábbis a kifutókat elnézve. Komolyra véve szót a tervezők időutazásba kezdtek és a női bögölyszemüvegeket felváltják az inkább a Ray Ban félkör alakú lencséire hajazó modellek, jellemzően színes kerettel, sokszor díszített kivitelben.

Akinek nem lenne elég ez eklektikusság, vagy éppen túl sok, azoknak ajánlják, a Grease-ben napszemüvegek formavilágára hajazó modelleket. Legalábbis a Chanel napszemüvegei nagyon arra emlékeztetnek.

03.jpg

És akkor nézzünk egy pár általam eklektikusnak titulált napdózert:)

Retro-Chic-Sunglasses-Trends-2013.jpg

Nekem speciel a piros-kék kombó már általános isiben sem jött be, nem értettem, hogy férhetnek meg együtt egy ceruzán, de ez az én személyes véleményem. De a levendulával kombinált barna kifejezetten tetszik. Vicces, de nem tudok elvonatkoztatni tőle, hogy engem egytől egyig egy teli bögre keresztmetszetére emlékeztetnek ezek a "napszempák". 

Na de, miért mondtam, hogy hegesztőszemüvegek és munkavédelmi szemüvegek éve lesz 2013? Ha megnézed az alábbi képeket és a fenti linkekre kattintasz, vagy megnézed Benny Benassi klipjét, akkor neked is világos. Csodálatos ez a praktikum, ahogy összeér a divat és a munka világ. Rohanhatunk a strandról a munkába, mert még hegesztőpajzsra sincs szükségünk szemüvegünk birtokában!

hbz-ss13-trend-uv-sunglasses-Cornejo-lgn.jpg

Valójában csak két percet bámultam a fenti darabot, de már egyre jobban érzem, hogy szükségem van egy ilyenre, és meghalok ha nem lehet az enyém! 

hbz-ss13-trend-uv-sunglasses-Pucci-lgn.jpg

Te, hogy vagy ezzel?

A bejegyzés trackback címe:

https://hypestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr655112836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása