A tavaszról nekem a hóvirág, a cseresznyefa virágzás, a mennyei friss illat, a zöld fű és a bimbózó fák jutnak eszembe.Valahogy így:

blumarine_kampanyfotok_2013_tavasz_2.jpg

Sajnos az utóbbi pár napban ezeknek nyomát sem láttuk. Amikor pénteken reggel felhúztam a redőnyt, úgy éreztem magam, mint a kisgyerek, akitől elvették a kedvenc játékát, nem is, inkább a reggeli túró rudiját. Na de sebaj, hiszen már egy kicsit belekóstoltunk a jó időbe, és ezt a divattervezők is így látják.
Ami a motívumokat illeti, idén még mindig tarol a virágmotívum, aminek örüljünk, hiszen nincs olyan nő, akinek ne állna jól, de azért vigyázz, nehogy egy trópusi papagáj legyen belőled! :D

WD-004_a másolata.jpg

Egyébként ha soknak találod, hogy az egész felsőd virágmintás, akkor nagyon szuper sálakat, topánkákat lehet találni. Az aranyszabály, hogy párosítsd semleges színekkel, vagy olyanokkal, amelyek a virágmintában is benne vannak. (Maximum 1-2 árnyalattal térj el!)
Úgy tűnik a Nagyok a peplumot hamar megunták, és tavasszal jönnek a fodrok. Sosem voltam odáig érte, viszont ez a visszafogott darab kifejezetten tetszik :) .

WD-001.jpg
A bőr olyan mint a farmer, örök divat. És ami a legszebb benne, hogy nem kell macskanővé válnod ahhoz, hogy baromi jól nézzen ki rajtad. Gondolj bele, tavasszal és ősszel, vagy hűvösebb nyári estéken kötelező darab a bőrdzseki. Ha pedig nincs rá szükség, akkor jöhetnek a bőrrel kombinált felsők!
WD-017_g.jpg
A madarak azt csiripelik, hogy a bőrszoknya is nagy divat lesz... Kíváncsian várom :)

És mi a helyzet a kiegészítőkkel? Ezt a Róza Műhely Tavaszi "P" karkötői csodásan érzékeltetik:
556819_433653083381774_956132424_n.jpg

Idén a gyönggyel képtelenség mellé lőni!

Neked melyik idei motívum jön be a legjobban?


A bejegyzés trackback címe:

https://hypestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr195137940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása