Hype Style 2013.03.18. 14:38

Menő a katonai?

Te is megfigyelted már az utcán járva, hogy nem csak a katonák, nemzetőrök és katonák preferálják mostanában terepmintás darabokat?

Felmerült bennem a kérdés, hogy vajon az „első fecskék” tudnak valamit, amit még én nem? A divat valóban ismétli önmagát, mint a történelem, de nem ilyen gyorsan. Ha jól emlékszem a 2000-es évek középen volt felkapott ez a textúra. Azonban a divattervezők munkái sem ezt mutatjuk, hogy hírtelen visszatérés várható. Persze nem szeretnék pálcát törni senki felett, vagy ítélkezni. Alapvetően nem állnak olyan távol az igazságtól azok, akik ezeket militarista vonásokat várják vissza. De néhány különcködni vágyó darab kivételével (, a Vans cipője,) a tiszteletparancsoló eleganciát veszik a fegyveres szervektől.

Military-trend-1.jpgMilitary-trend.jpgvans-06.jpg

vans-01.jpg

A 2012/2013-as téli/őszi divatnál már dominált ez az elegáns vonal, mint ahogyan azt fenti képeken is láthatjátok. A vonalvezetésükben az egyenruhákra emlékeztetnek. Azt hiszem, első pillantásra könnyen el hisszük egy ilyen darabot viselő személyről, hogy igen határozott markáns jellem. Valószínűleg ez a nyitja az egésznek.

Nos a Prada modelljét elég erősen kakukk tojásnak érzem, a kisasszony sminkéről nem is beszélve, de szót se többet róla.

Végül egy rövid, megkapó videó a katonai stílusú ruhadarabokról. Ne hagyd ki!

Te is kedveled az elegáns darabokat, és úgy érzed, önbizalmat adnak, vagy te inkább kellemetlenül érzed magad bennük? 

A bejegyzés trackback címe:

https://hypestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr585143324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása